Vind de juiste link

Weet binnen en buiten je organisatie wie waarmee bezig is. Creëer en deel projecten in je expertise gebied of juist daarbuiten. Versnel innovatie en processen door nieuwe kennis toe te passen.
Start met Syneratio Teams

Herkenbaar?

Simpele oplossing start met deze drie vragen. We komen graag via een demo laten zien waar we gegarandeerd voor je bedrijf kosten kunnen besparen.

1. Dubbel werk

Heb je soms het gevoel dat je hetzelfde werk aan het doen bent dat ergens anders binnen/buiten je organisatie al is geprobeerd?

2. Beschikbaarheid

Heb je het gevoel of je alle tools tot je beschikking hebt om alle kennis te vergaren voor het nieuw te ontwikkelen product / dienst?

3. Ideeën generatie

Hebben collega’s nieuwe ideeën om business processen (cross functioneel) te optimaliseren?

Thema’s

Sneller innoveren en vruchtbaarder samenwerken per thema werkt!
Kennis thema’s

Vind die ene kennisinstelling waarmee je organisatie graag een samenwerking aan gaat. Deel veilig en gecontroleerd bestanden en berichten zonder ingewikkelde projectsystemen.

Samenwerking

Syneratio is verdeeld in thema’s. Vind samenwerkingspartners per thema, of leer van andere thema’s door deze ervaringen toe te passen in de sector van je organisatie.

 

Virtual R&D

Zie ons als het grootste virtuele R&D platform ter wereld die jou helpt aan de juiste mensen en kennis op het moment dat je zelf bezig bent met een project en niet pas wanneer deze is afgerond.

“Syneratio is de Spotify van de kennis, de LinkedIn voor studenten en wetenschappers. Laat je inspireren door frisse ideeën en vergroot je innovatie slagkracht.” – Xander Meijer, Voormalig CEO Wessanen Benelux

Simpele voordelen voor bedrijfsleven

Knowledge Management

Weet welke talenten en skills binnen en buiten je organisatie inzetbaar zijn per project. Door sterke cross functionele projectteams krijg je meer voor elkaar.

Simpel Samenwerken

Er is meer kennis buiten dan binnen je organisatie. Syneratio biedt toegang tot gebruikers en valide databronnen wereldwijd om mee samen te werken.

Innovatie Paradox

Laat zien waar je zelf sterk in bent als bedrijf of professional met een aantal projecten. Hierdoor activeer je studenten, onderzoekers of andere bedrijven om vruchtbare samenwerkingen of consortia te realiseren.

Time to Market

Via onze unieke formule stellen we je in staat projecten die nu bezig zijn aan je voor te stellen. Hierdoor kom je sneller in contact met kennis in innovaties die soms nog in ontwikkeling zijn, maar later de markt bepalen. Implementeer deze kennis vandaag in de producten van morgen.

Lagere kosten

Door de beschikbaarheid van alle valide kennis-bronnen op één platform is het mogelijk het R&D budget optimaler te besteden en daardoor direct kosten te besparen. Tijdens een demo tonen we graag het besparingspotentieel samen met je aan: minder dubbel werk, meer succesvol doorgevoerde innovaties.

Veiligheid

Wij voldoen aan alle strenge veiligheidseisen die door autoriteiten als SURF-market en de wet worden gesteld. Veiligheid en privacy staan daarmee hoog in het vaandel: data is en blijft van jou: op Syneratio is geen reclame toegestaan.

Eerst zien, dan geloven.

Wij begrijpen dat deze nieuwe manier van werken en kennis verbinden vragen oproepen. We komen daarom graag langs met een demo om te laten zien hoe het werkt.

Via een bewezen adoptie en acceptatie programma helpen we tijdens een eerste pilot gebruikers op weg en ondersteunen we waar nodig.

Benieuwd naar een demo specifiek voor je bedrijf? Neem contact op en wij komen graag langs.

Vraag een gratis demo aan

 

Best Practices

We kunnen het zelf niet beter verwoorden. Klanten en gebruikers aan het woord over de resultaten die ze met Syneratio hebben bereikt.

Bekijk >