Best Practices

Ervaringen van gebruikers en klanten.

Kracht van verbinden

TU/e Innovation Lab vindt het belangrijk dat ze vanuit ervaringen, beter gaan kijken naar hoe studenten beter gefaciliteerd kunnen worden om bij het uitvoeren van projecten en startups tot zinvolle samenwerkingen te komen met andere partijen binnen en buiten de TU/e.

Kennis verbinden

Op een snellere en makkelijkere manier aan valide resultaten komen: Dat is waarom Syneratio en TU/e Innovation Lab B.V. een samenwerking zijn gestart.

Multidisciplinair

De verborgen toegevoegde waarde van multidisciplinaire onderzoeksprojecten goed kunnen meten en ondersteunen.

Linking pin

Een structurele aanpak om studenten, wetenschappers en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen op een projectmatige manier.

Consortia

Om de continuïteit van derde-geldenstromen te waarborgen en bestaande strategische partners in de regio sneller van dienst te kunnen zijn.

 

Aansluiting op Syneratio

Vele kennisinstellingen zijn aangesloten op ons digitaal ecosysteem om studenten, medewerkers en onderzoekers een platform te bieden waarop ze elkaar kunnen vinden voor samenwerking.

Vraag demo aan

Syneratio zorgt dat Allsafe sneller tot externe kennis komt.

ALLSAFE Mini Opslag maakt veelvuldig gebruik van Brainers, in hun zoektocht naar slimme studenten en Young Professionals die oplossingen hebben voor vraagstukken.

Externe kennis

Door de verschuiving van tijdelijke naar permanente opslag is externe kennis nodig om nog beter op de behoeftes in te kunnen spelen via een mix van vraagstukken, projecten en artikelen.

Slimme community

Allsafe zet de community op meerdere manieren in via Brainers. Zo kunnen marktonderzoeken veel goedkoper worden opgesteld door de community.

Buiten onze scope

Allsafe heeft diverse talenten op het platform gevonden die geavanceerde simulatie modellen en kennis hebben geïmplementeerd.

Krachtig kennis platform

“Met de slimme inzet van Brainers kunnen we onze innovaties stimuleren en media aandacht genereren. De oplossingen en ideeën zijn vaak zo goed dat we deze meteen toepassen in de praktijk.”

Eric Stubbé, CEO Allsafe Mini Opslag

Gebruikers over Syneratio

Samen met duizenden tevreden gebruikers, hebben we na jaren van feedback verwerking Syneratio continue kunnen verbeteren. Laat je ook inspireren door nieuwe kennis.

Betrouwbare kennis

“Door het gebruik van Syneratio kan ik als student mijn volledige onderzoek uitvoeren in één omgeving. Een database waarvan ik weet dat de informatie die beschikbaar is 100% betrouwbaar is geeft veel meer zekerheid dan langdurig te zoeken via bijvoorbeeld Google.” – Leon.

Vraagstukken oplossing

“Werk voor bedrijven uitvoeren door aan Brainers mee te doen: Dat is precies de ervaring die ik zoek voordat ik mijn eerste job begin waar ervaring in het werkveld al vaak een vereiste is. Ideale oplossing!” – Peter.

Iedereen up-to-date

In eerste instantie was ik sceptisch, zoveel informatie beschikbaar en mogelijkheden. Een tool die tenminste een keer echt door mijn business unit members gebruikt wordt! – Gerrit.

 

Syneratio geeft richting

“Weten wat er nu speelt kan van grote waarde zijn, en kan richting geven welke kant op te gaan met je project. Kennis sneller implementeren reduceert time to market van producten of diensten.” 

Gert-Jan van Holten, CEO Helder