Career

Feb 01

Applicatie ontwikkeling stage bij Syneratio

Als stagiaire iOS developer bij Syneratio zorg je ervoor dat wij onze mobiele applicatie verbeteren waardoor onze users wereldwijd nog makkelijker via hun mobiel kennis kunnen delen en verbinden… dat vinden we gaaf!

Inleiding

Syneratio groeit hard. Zo hard dat we veel nieuwe collega’s nodig hebben. Ook hebben we onderzoekers en stagiaires nodig die ons scherp houden: practice what you preach. We hebben zo veel leuke en gave ideeën, maar zonder jou kunnen we dat nooit bewerkstelligen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Ben jij benieuwd naar deze vacature, of een van de andere vacatures, en wil je weten hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Doelstellingen

De doelstellingen worden voor aanvang van de stage in goed overleg bepaald. Dankzij het grote aantal stageplaatsen is het geen probleem om de doelstellingen voor het traject samen te stellen naar de wensen van onze stagiaires en hun opleiding. Ook in het geval dat deze stage niet geheel voldoet aan je opleidingseisen kunnen we in overleg een stage op maat formuleren, daar komen we altijd uit!

Ons doel: jou te laten slagen met een top eindresultaat en champagne drinken na het behalen hiervan! Ook jouw doel?

 • Gewenste skills:
  Je beschikt over kennis van PHP, MySQL en object georiënteerd programmeren;
 • Creatief en resultaatgericht;
 • Je ‘ademt’ app ontwikkeling;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je krijgt de mogelijkheid om een applicatie te ontwikkelen bij een jong en ambitieuze organisatie. We op zoek naar juist die enthousiaste, talentvolle studenten die per september veel wil leren op het gebied van software development. Je krijgt intensieve begeleiding en loopt alle facetten van ons bedrijf door. Omdat ons internationale platform het eerste is ter wereld zijn er legio mogelijkheden, ook voor jou als student! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen onze organisatie centraal.

Wij bieden:

 • Uitstekende begeleiding gedurende de stageperiode;
 • Een geweldig kantoor in de mooiste stad van Nederland;
 • Een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen ideeën;
 • Ongekende goede werksfeer waar plezier maken en hard werken hand-in-hand gaan;
 • Intensief samenwerken in een internationale omgeving met gedreven en intelligentie partners en collega’s in landen zoals Nederland, België, Amerika, Denemarken en Engeland;
 • Opleidingsmogelijkheden en trainingen via de Syncademy;
 • Onze legendarische kwartaalafsluiting borrels en feesten en niet te vergeten toffe teamactiviteiten;
 • Veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • Doorgroeimogelijkheden en ‘startup-ondersteuning’.

Bedrijf

Syneratio is een internationaal platform waarbij onderzoekers, studenten en bedrijven met elkaar kunnen samenwerken in baanbrekende innovatieve projecten. Iedereen kan met elkaar linken om zo samenwerking te bewerkstelligen overal in de wereld. Samenwerken op het gebied van projecten, vooruitgang en innovatie op een globale schaal, dat is ons gemeenschappelijk doel.

Stage/Onderzoek

Wij werken ieder jaar met hoogopgeleide studenten. In het voorjaar van 2014 heeft een van onze afstudeerders zelfs in de finale van de landelijke “stagiair van het jaar” verkiezing gestaan en is uiteindelijk 2e geworden. Syneratio biedt een uitstekende begeleiding voor de studenten en probeert altijd het maximale uit iedereen te halen. Mogen we je verwelkomen in ons team?

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de bovenstaande kwalificaties? Stuur dan je CV met korte motivatie op naar info@syneratio.com.

mm

About The Author

Elco Leenders is marketing manager at Syneratio. Involved with Syneratio from the very start in 2014, first as an intern and after graduation as a full-time marketer.

Apply for this job

Fill in your details to apply. Fields marked with * are mandatory
 • Accepted file types: pdf, doc, docx.