Career

May 16

Creative video editing stagiair bij Syneratio

Als stagiaire creatieve editor bij Syneratio zorg je ervoor dat er veel opnames worden gemaakt tijdens evenementen en klant ontmoetingen. Jij bent de boodschapper en doet dat door middel van video!

Opleidingsniveau:Opleidingsrichting(en):Opleiding(en):
HBO/MBOMedia & EntertainmentMedia, Beeldcommunicatie
Plaats:Dienstverband:Start- / einddatum:
‘s-HertogenboschMeewerk/afstudeer stage01-09-2017 of 31-01-2018

Inleiding

Syneratio groeit hard. Zo hard dat we veel nieuwe collega’s nodig hebben. Ook hebben we onderzoekers en stagiaires nodig die ons scherp houden: practice what you preach. We hebben zo veel leuke en gave ideeën, maar zonder jou kunnen we dat nooit bewerkstelligen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Ben jij benieuwd naar deze vacature, of een van de andere vacatures, en wil je weten hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Doelstellingen

De doelstellingen worden voor aanvang van de stage in goed overleg bepaald. Dankzij het grote aantal stageplaatsen is het geen probleem om de doelstellingen voor het traject samen te stellen naar de wensen van onze stagiaires en hun opleiding. Ook in het geval dat deze stage niet geheel voldoet aan je opleidingseisen kunnen we in overleg een stage op maat formuleren, daar komen we altijd uit!

Ons doel: jou te laten slagen met een top eindresultaat en champagne drinken na het behalen hiervan! Wat is jouw doel?

Gewenste skills:

 • Je wordt regelmatig op pad gestuurd met een camera en je gaat het gedraaide materiaal vervolgens ook zelf monteren;
 • Een campagne bedenken om ‘videomarketing’ een vast onderdeel te laten maken van de marketingafdeling;
 • Promovideo’s, bedrijfsfilms, klantervaringen etc. opnemen, editen en meehelpen promoten;
 • Onze blog pagina aanvullen met verschillende webseries over evenementen en klantrelaties.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons op het gebied van montageprogramma’s kan ondersteunen in verschillende projecten en campagnes. De student wordt geacht te beschikken over een totaalpakket van zowel creativiteit en technische kennis. Je passie ligt dus echt bij het filmen en montage. Daarnaast krijg je ook de ruimte om eigen input te geven op het eindproduct door eigen keuzes te maken. Het werk is uitdagend en zeer gevarieerd waardoor geen dag hetzelfde is. Omdat ons internationale platform het eerste is ter wereld zijn er legio mogelijkheden, ook voor jou als student! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen onze organisatie centraal.

Wij bieden:

 • Uitstekende begeleiding gedurende de stageperiode;
 • Een geweldig kantoor in de mooiste stad van Nederland;
 • Een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen ideeën;
 • Ongekende goede werksfeer waar plezier maken en hard werken hand-in-hand gaan;
 • Intensief samenwerken in een internationale omgeving met gedreven en intelligentie partners en collega’s in landen zoals Nederland, België, Amerika, Denemarken en Engeland;
 • Opleidingsmogelijkheden en trainingen via de Syncademy;
 • Onze legendarische kwartaalafsluiting borrels en feesten en niet te vergeten toffe teamactiviteiten;
 • Veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • Doorgroeimogelijkheden en ‘startup-ondersteuning’.

Bedrijf

Syneratio is een internationaal platform waarbij onderzoekers, studenten en bedrijven met elkaar kunnen samenwerken in baanbrekende innovatieve projecten. Iedereen kan met elkaar linken om zo samenwerking te bewerkstelligen overal in de wereld. Samenwerken op het gebied van projecten, vooruitgang en innovatie op een globale schaal, dat is ons gemeenschappelijk doel.

Stage/Onderzoek

Wij werken ieder jaar met hoogopgeleide studenten. Een paar jaar geleden heeft een van onze afstudeerders zelfs in de finale van de landelijke “stagiair van het jaar” verkiezing gestaan en is uiteindelijk 2e geworden. Syneratio biedt een uitstekende begeleiding voor de studenten en probeert altijd het maximale uit iedereen te halen. Mogen we je verwelkomen in ons team?

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de bovenstaande kwalificaties? Stuur dan je CV met korte motivatie op naar info@syneratio.com.

mm

About The Author

Elco Leenders is marketing manager at Syneratio. Involved with Syneratio from the very start in 2014, first as an intern and after graduation as a full-time marketer.

Apply for this job

Fill in your details to apply. Fields marked with * are mandatory
 • Accepted file types: pdf, doc, docx.