Career

Mar 10

Segmentatie onderzoek voor ons internationaal platform

Inleiding

Syneratio is de marktleider op het gebied van internationale samenwerking op Research & Development vlak. Met een radicale innovatie via het platform is het mogelijk om wereldwijde samenwerking te bewerkstelligen tussen studenten, researchers en bedrijven in de meest uiteenlopende richtingen.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar slimme, talentvolle studenten die veel willen leren op het gebied van bedrijfskunde. Omdat onze business drie verschillende segmenten kent, is het van belang specifiek te weten waaraan behoefte is binnen deze segmenten. Wellicht heeft niet ieder bedrijf dezelfde wensen en eisen als het gaat over onderzoek, innovatie en veranderingen. Jij gaat in een van onze segmenten onderzoek doen om erachter te komen wat de specifieke behoeften zijn. Hierbij is het wenselijk dat je onze klanten gaat interviewen en de gewenste data boven tafel weet te krijgen. Uiteraard is creativiteit van groot belang! Je krijgt een goede begeleiding gedurende je afstudeerperiode: Afgelopen jaar zijn wij zelfs tweede geworden met de ‘stagiair van het jaar verkiezing’! Tijdens deze periode draai je mee in een enthousiast en energiek team, waar jouw kennis en expertise enorm wordt gewaardeerd.

Ontwikkeling is binnen onze organisatie van grote waarde. Niet alleen je kennisontwikkeling is daarin belangrijk, ook de ontwikkeling van je competenties zullen in de gaten gehouden worden. De mens staat bij ons centraal tijdens deze stage. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan horen we graag van je!

Functie eisen

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met bedrijfskundige of economische affiniteit. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Engelse taal. Je bent een creatieve duizendpoot, sociaal sterk en communicatief vaardig en denkt daarnaast mee over de development van onze business. Periode/start: Rond September 2017 of Februari 2018.

Bedrijf

Syneratio is een platform waarbij onderzoekers, studenten en bedrijven met elkaar kunnen samenwerken om onderzoek uit te voeren. Iedereen kan met elkaar linken om zo samenwerking te bewerkstelligen overal in de wereld. Samenwerken op het gebied van onderzoek, vooruitgang en innovatie op een globale schaal, dat is de visie van Syneratio.

We werken ieder jaar met hogeropgeleide studenten. Syneratio tracht een uitstekende begeleiding te faciliteren voor de studenten en probeert altijd het maximale uit iedereen te halen. Nu kan jij een aanvulling zijn op ons team! Neem contact op via info@syneratio.com

mm

About The Author

Elco Leenders is marketing manager at Syneratio. Involved with Syneratio from the very start in 2014, first as an intern and after graduation as a full-time marketer.

Apply for this job

Fill in your details to apply. Fields marked with * are mandatory
  • Accepted file types: pdf, doc, docx.