Career

Oct 28

SEO en online marketing stage bij Syneratio

Als SEO en online marketing stagiair bij Syneratio zorg je ervoor dat iedereen in aanmerking komt met het merk ‘Syneratio’. Wij zijn het baanbrekende platform en jij gaat onze naamsbekendheid verhogen!

Opleidingsniveau:Opleidingsrichting(en):Opleiding(en):
HBOBedrijfskundeBedrijfskunde
CommercieelManagement, Economie & Recht
 MarketingTechnische Bedrijfskunde
Plaats:Dienstverband:Start- / einddatum:
‘s-HertogenboschMeewerk-/afstudeerstage01-09-2017 of 31-01-2018

Inleiding

Syneratio groeit hard. Zo hard dat we veel nieuwe collega’s nodig hebben. Ook hebben we onderzoekers en stagiaires nodig die ons scherp houden: practice what you preach. We hebben zo veel leuke en gave ideeën, maar zonder jou kunnen we dat nooit bewerkstelligen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Ben jij benieuwd naar deze vacature, of een van de andere vacatures, en wil je weten hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Doelstellingen

De doelstellingen worden voor aanvang van de stage in goed overleg bepaald. Dankzij het grote aantal stageplaatsen is het geen probleem om de doelstellingen voor het traject samen te stellen naar de wensen van onze stagiaires en hun opleiding. Ook in het geval dat deze stage niet geheel voldoet aan je opleidingseisen kunnen we in overleg een stage op maat formuleren, daar komen we altijd uit!

Ons doel: jou te laten slagen met een top eindresultaat en champagne drinken na het behalen hiervan! Wat is jouw doel?

Gewenste skills:

 • Online marketing is echt jouw ding
 • Je kan SEO en SEA campagne opzetten
 • Conclusies/aanbevelingen doen naar ons en gaat deze ook mee helpen implementeren.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons op het gebied van SEO en online marketing kan ondersteunen in verschillende projecten en campagnes. Je hebt een achtergrond in content en zoekmachine optimalisatie en daarnaast heb je veel passie voor e-commerce, zoekmachines en online marketing. Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, is, initiatief toont en daarnaast zelfstandig kan werken!

Je krijgt de mogelijkheid om een online marketingcampagne op te zetten bij een jonge en ambitieuze organisatie. We zijn op zoek naar juist die enthousiaste, talentvolle studenten die per september veel wil leren op het gebied van SEO/SEA en online marketing. Je krijgt intensieve begeleiding en loopt alle facetten van ons bedrijf door. Omdat ons internationale platform het eerste is ter wereld zijn er legio mogelijkheden, ook voor jou als student! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen onze organisatie centraal.

Wij bieden:

 • Uitstekende begeleiding gedurende de stageperiode;
 • Een geweldig kantoor in de mooiste stad van Nederland;
 • Een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen ideeën
 • Ongekende goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan;
 • Intensief samenwerken in een internationale omgeving met gedreven en intelligentie partners en collega’s in landen zoals Nederland, België, Amerika, Denemarken en Engeland;
 • Opleidingsmogelijkheden en trainingen;
 • Veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • Doorgroeimogelijkheden en ‘startup-ondersteuning’

Bedrijf

Syneratio is een internationaal platform waarbij onderzoekers, studenten en bedrijven met elkaar kunnen samenwerken in baanbrekende innovatieve projecten. Iedereen kan met elkaar linken om zo samenwerking te bewerkstelligen overal in de wereld. Samenwerken op het gebied van projecten, vooruitgang en innovatie op een globale schaal, dat is ons gemeenschappelijk doel.

Stage/Onderzoek

Wij werken ieder jaar met hoogopgeleide studenten. Een paar jaar geleden heeft een van onze afstudeerders zelfs in de finale van de landelijke “stagiair van het jaar” verkiezing gestaan en is uiteindelijk 2e geworden. Syneratio biedt een uitstekende begeleiding voor de studenten en probeert altijd het maximale uit iedereen te halen. Mogen we je verwelkomen in ons team?

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de bovenstaande kwalificaties? Stuur dan je CV met korte motivatie op naar info@syneratio.com.

 

mm

About The Author

Elco Leenders is marketing manager at Syneratio. Involved with Syneratio from the very start in 2014, first as an intern and after graduation as a full-time marketer.

Apply for this job

Fill in your details to apply. Fields marked with * are mandatory
 • Accepted file types: pdf, doc, docx.