Kennis inzichtelijk

Weet wat er afspeelt binnen je kennisinstelling, waarin je excelleert en versterk je positie in consortia. Met Syneratio weer een stap dichter bij een digitaal succesvolle universiteit.

Voordeel voor kennisinstellingen

Wij verbinden kennis tussen kennisinstellingen, overheden en bedrijven. Dit doen we door projecten inzichtelijk te maken waar men nu mee bezig is. Met deze inzichten kunnen accurater ondersteunende management beslissingen worden gemaakt.
Samenwerken met Bedrijfsleven

Betrek het bedrijfsleven en mkb bij het onderzoek, wissel data of kennis uit en plaats studenten sneller als afstudeerder passend bij hun skills.

Research Consortia

Eén veilige digitale omgeving waar ook op officieuze basis kennis, data en projectgroepen gevormd kunnen worden, bijvoorbeeld ter ondersteuning van Europese consortia.

Research Support Network

Een stap dichterbij een digitale goed lopende universiteit. Ondersteun je studenten en medewerkers bij wat ze echt nodig hebben op basis van data en dashboarding.

 

Research Support Network.

Het gebruik van Syneratio versterkt het Research Support Network en helpt hierdoor wetenschappers sneller bij het vormen van consortia en het succesvol binnenhalen van externe financiering conform de nieuwste Europese richtlijnen.

Simpel en veilig inloggen

Door gebruik te maken van integraties zoals de SURF-conext infrastructuur of Géant en EduGAIN, kunnen onderzoekers, medewerkers en studenten simpel en veilig inloggen door centrale authenticatie en autorisatie van onze gebruikers. Gebruikers loggen met hun eigen bestaande kennisinstelling-inloggegevens gemakkelijk en veilig in.

Inlog gemak

Door de Single Sign-on oplossing hoeven gebruikers slechts één keer in te loggen met hun instellingensgegevens. De rest regelen wij.

Schaalvoordelen

Door de collectieve aansluiting via SURF kan eenvoudig en snel worden opgeschaald in aantal gebruikers voor meer potentieel.

Veiligheid

Syneratio voldoet aan alle strenge security eisen die door SURF worden gesteld. Veiligheid en privacy staan daarmee hoog in het vaandel.

Syneratio is partner van SURF

Syneratio is partner van SURF net als Microsoft, Adobe en Google.
Meer info

Meer kennis maakt meer mogelijk.

Wanneer je nog meer op de hoogte bent van de talenten binnen je kennisinstelling, kunnen focusgebieden versterkt worden naar de buitenwereld. Hierdoor laat je zien wat je nu en in de toekomst met krachtige samenwerkingen kan bereiken met toonaangevende Champion-projecten.

Vergroot inzichtelijkheid en vernieuw

Als kennisinstelling zit je op het snijvlak van kennis en kunde, het opleiden van studenten en vruchtbare samenwerking met bedrijven. Vergroot je derde geldstroom met inzet van:

Open Data

Het streven is om de beperkingen in hergebruik van data tot een minimum te beperken. Dit zet aan tot betere samenwerking en reproduceerbaarheid van een onderzoek.

Open Innovatie

Door gedeeltelijk te delen waar je mee bezig bent, gun je anderen de mogelijkheid contact met je op te nemen en onverwachte samenwerking op te zoeken wat Synergie oplevert.

Open Access

Koppel en integreer gratis je repository met Syneratio zoals al vele kennisinstellingen succesvol hebben gedaan. Hierdoor is je onderzoek beter publiekelijk doorzoekbaar.

Eerst zien, dan geloven.

Wij begrijpen dat deze nieuwe manier van werken en kennis verbinden vragen oproepen. We komen daarom graag langs met een demo om te laten zien hoe fantastisch het werkt.

Via een bewezen adoptie en acceptatie programma helpen we tijdens een eerste pilot gebruikers op weg en ondersteunen we waar nodig.

Benieuwd naar een Demo specifiek voor je kennisinstelling? Neem contact op en wij komen graag langs.

Vraag een gratis demo aan

 

Innovation

Think of it as a parachute:

Best used when open.