Over Ons

Van idee naar concept.

Het idee begon in 2007, en na een reis van 10 jaar zijn we trots op wat we hebben bereikt. Samenwerking en gebruikers in meer dan 40 landen, en iedere dag onszelf opnieuw uitdagen om nog betere resultaten te bieden voor onze klanten en gebruikers wereldwijd.
Innovatieve slagkracht

Met grote bedrijven en kennisinstellingen als klant, maar ook het MKB en Startups, bieden we voor iedereen de innovatieve slagkracht zoals deze gewenst is. Groot of klein, beginnend of marktleider. Voor ieder moment is er een andere behoefte.

Team Syneratio

Wereldwijde samenwerking komt niet vanzelf. Dit doen we gelukkig niet alleen, maar met een team van toppers die iedere dag met ons mee reizen. Een team die buiten de grenzen denkt, innovatief en creatief.

 

Werken bij Syneratio

Wij groeien hard, heel hard. Daarom zijn we op zoek naar creatieve, innovatieve toppers die ons Team nog verder brengen. Nieuwsgierig geworden?

Werken bij

Toekomst van kennisdeling

Missie

“Onze missie is om alle valide kennis en informatie ter wereld te structureren en inzichtelijk te maken zodat we samen baanbrekende innovaties die er toe doen in een eerder stadium mogelijk kunnen maken.”

Visie

“Wij geloven dat een tool extreem simpel en daadwerkelijk in gebruik moet zijn om succesvol onze missie te kunnen nastreven. Welke problemen we zouden kunnen oplossen in de wereld wanneer we met iets minder individueel gewin resultaten met elkaar delen: Dat is al een enorme stap voorwaarts.”

 

Keynotes & lezingen

Boek ons voor een lezing, evenement of key note speaker.

Boek ons

Key notes & lezingen

Trends in Ontwikkeling

Laat je inspireren als organisatie en wordt aan het denken gezet buiten de dagelijkse scope. Vergroot de samenhang in je team.

Startups, scale-ups en Ondernemerschap

Wat betekent het om op jonge leeftijd een succesvolle organisatie te zijn gestart, wat zijn de valkuilen en hoe kan ik zelf meer ondernemend worden?

Open Science

Waarom is Open Data, Open Innovatie en Open Access nodig in de wereld van de wetenschap? Welke krachtenvelden houden dit tegen en wat kunnen we hier aan doen?

Boek ons

De oprichters van Syneratio geven over de hele wereld lezingen en keynotes over het nieuwe samenwerken en de innovaties en trends in ontwikkeling.

Vraag ter referentie naar lezingen in Philadelphia (PA), USA, Lissabon (Portugal) of het Europees Parlement (Brussel, België) voor enkele voorbeelden.

We komen graag met je in contact voor meer informatie over het event of lezing en kijken samen naar een passende oplossing.

Boek ons

 

Samenwerking Startup Delta

Samen met Startup Delta en Special Envoy Prins Constantijn van Oranje adviseren en helpen we mee om het startup ecosysteem in Nederland te versnellen.