Business Account

Simpele samenwerking, individueel of gezamenlijke projecten (inter)nationaal

Join our community

Herkenbaar?

Simpele oplossing start met deze drie vragen.

1. Dubbel werk

Heb je soms het gevoel dat je hetzelfde werk aan het doen bent dat ergens anders op je kennisinstellingen of wereldwijd  al is geprobeerd?

2. Beschikbaarheid

Heb je het gevoel of je alle tools tot je beschikking hebt om alle kennis te vergaren voor het nieuw te ontwikkelen innovatie/project?

3. Ideeën generatie

Heb je voldoende kennis om deze toe te passen in bestaande bedrijfsuitdagingen? En hoe inspireer ik mijn collega’s om ook mee te denken in deze bedrijfsbrede uitdagingen?

 

Totaaloplossing

Via een makkelijk te leren project tool en een handige messenger app (voor laptops, iOS & Android) blijft alle communicatie van jezelf en je collega’s veilig op een plaats.

Simpele voordelen voor researchers

Slimme community

Frisse ideeën en knappe koppen wereldwijd op een plaats, beschikbaar voor projectwerk, bijbanen, oplossend vermogen voor business cases, etc.

Simpel Syncen

Zie Syneratio als grote dropbox / Cloudsync, appgroep per project, to-do lijsten en grote article database in één. Betrouwbaar, gemakkelijk en snel.

Samenwerken met kennisinstellingen

Syneratio helpt je met de eerste stappen om bij de juiste persoon aan te kloppen binnen een Universiteit, Hbo of Mbo instelling.

Wetenschappelijke kennisbron

Trek meer bestaande kennis en oplossingen van buitenaf naar je organisatie toe, om innovatieprocessen te versnellen: Ruim 50 miljoen betrouwbare wetenschappelijke artikelen & datasets zo ter beschikking.

Veilige omgeving

Syneratio voldoet aan alle state-of-the-art veiligheidseisen vanuit de Nederlandse- en Europese wet, en heeft een strenge privacy policy m.b.t. derden-datadeling: geen reclame toegestaan.

Corporate app

Coming soon: Werk waar je maar wilt door bijvoorbeeld video calls te plannen met je (internationale) projectgroep met wel zes personen tegelijk.